U dënua me 3 vite burg. Zbardhen prapaskenat e dënimit të Boiken Lakos

Kishte nxjerr një leje në njësinë bashkiake për të bërë riparime në një objekt që pretendonte ta kthente në studio muzikore. REKLAMA Ndërtesa, që ka rezultuar e vjetër, nuk kishte dritare dhe ai ka menduar t‘i japë dritë vendit ku do të bënte muzikë, por një telefonatë në komisariatin nr.2 ia ka prishur planet. Kjo … Vazhdoni me leximin e U dënua me 3 vite burg. Zbardhen prapaskenat e dënimit të Boiken Lakos