Kontakto

Për më tepër informacion, apo menyren se si mund te lidheni me departamentet e Marketingut dhe Burimeve Njerëzore ju mund të kontaktoni në adresat e poshtë shënuara:

  • Website: www.imalbania.com

  • Redaksia Qendrore: info@imalbania.com

  • Departamenti i Marketing: marketing@imalbania.com

  • Departamenti i Burimeve Njerëzore: hr@imalbania.com

  • Zyra e IMA Awards: imawards@imalbania.com

 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist