Bashkëpuno me Ne

Portali IMA kërkon bashkëpuntorë të rinj.

InfoMedia Albania është një portal lajmesh, gjithçka që ka të bëjë me programet televizive, serialet televizive dhe filmat, por jo vetëm, është një faqe ku ne synojmë t’u japim hapësirë ​​të gjithë atyre që duan të shkruajnë, mendojnë, reflektojnë, rishikojnë, përshkruajnë gjithçka që magjeps dhe emocionon botën e televizionit, por është gjithashtu faqja ku të gjithë nuk janë një redaktor i thjeshtë lajmesh, por një hapësirë ​​e lirë ku mund të propozojnë ide, rubrika dhe tema për t’u trajtuar. Për momentin nuk ka një rrogë fikse por mund të ftoheni në evente, konferenca shtypi për prezantimin e programeve televizive etj. ku ju mund të jeni përfaqësues të medias tonë.

Për të qenë një nga bashkëpuntorët e rinj të redaksisë tonë, mjafton të dërgoni një email në info@imalbania.com me të dhënat tuaja personale, çdo gjë që dëshironi të shkruani dhe tregoni: ajo që kërkohet është serioziteti, por mbi të gjitha shumë pasion dhe dëshirë për të bërë atë që ju pëlqen më shumë. Mundësisht edhe një ose më shumë artikuj testues (nëse keni shkruar për faqe ose bloge të tjera) vetëm për të krijuar një ide.

Ne kemi nevojë për njerëz seriozë, të besueshëm, plot pasion dhe entuziazëm për të na ndihmuar të rritim faqen: nëse faqja rritet, do të jetë e mundur të vlerësohet në të ardhmen edhe një kompensim ekonomik.

 

Kandidatët duhet të kenë njohuri mbi median dhe të jenë ndjekës të rregullt të programeve televizive, si dhe të kenë aftësi të mira në të shkruar.
Keni njohuri mbi kinematografinë, telefilmat amerikanë, telenovelat e përgjithshme, mbi filmat e animuar?
Ndiqni rregullisht talent show dhe spektaklet vendase dhe të huaja?
Krijo artikullin tënd mbi temën përkatëse dhe dërgoje në adresat e Info Media – Albania!
TI mund të jesh bashkepuntori ynë i ri!
Për më shumë informacion ju lutemi të na kontaktoni në inbox ose në adresën e-mail hr@imalbania.com

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist