Marketing

Mënyrat dhe çmimet e reklamimit në imalbania.com


Me anë të këtij informacioni ju njoftojmë për çmimet e reklamimit.

Portali informativ mbi median IMA ofron hapësirat e website-it www.imalbania.com për reklamimin dhe promovimin e aktivitetit tuaj.

Mundësite e reklamës ndahen në tre kategori, me çmime shumë të aresyeshme dhe konkurruese në tregun e reklamës online.

Pagesa për çdo kategori kryhet nëpërmjet llogarisë paypal, një nga sistemet më të sigurta për blerjet në internet ose kartës së kreditit.

Për më tepër informacion mund të na kontaktoni në: marketing@imalbania.com

Reklama në Home Page (Në kryefaqe)

 • Leaderbord 728×90 Home

Periudhë 1 mujore
Bej porosine

2 + 1 Muaj Falas

Bëj porosinë

6 + 3 Muaj Falas

Bëj porosinë

 • Reklama 700×90 Home

Periudhë 1 mujore
Bej porosine

2 + 1 Muaj Falas

Bëj porosinë

6 + 3 Muaj Falas

Bëj porosinë

 • Reklama 300×300 Home

Periudhë 1 mujore
Bej porosine

2 + 1 Muaj Falas

Bëj porosinë

6 + 3 Muaj Falas

Bëj porosinë

 • Reklama 300×600 Home

Periudhë 1 mujore
Bej porosine

2 + 1 Muaj Falas

Bëj porosinë

6 + 3 Muaj Muaj Falas

Bëj porosinë

 • Reklama 300×150 Home

Periudhë 1 mujore
Bej porosine

2 + 1 Muaj Falas

Bëj porosinë

6 + 3 Muaj Falas

Bëj porosinë

Reklama në Post Page (Në faqe postimi)

 • Reklama 300×300 Postim

Periudhë 1 mujore
Bej porosine

2 + 1 Muaj Falas

Bëj porosinë

6 + 3 Muaj Falas

Bëj porosinë

 • Reklama 300×600 Postim

Periudhë 1 mujore
Bej porosine

2 + 1 Muaj Falas

Bëj porosinë

6 + 3 Muaj Falas

Bëj porosinë

 • Reklama 700×90 Postim

Periudhë 1 mujore
Bej porosine

2 + 1 Muaj Falas

Bëj porosinë

6 + 3 Muaj Falas

Bëj porosinë

 • Reklama 300×150 Postim

Periudhë 1 mujore
Bej porosine

2 + 1 Muaj Falas

Bëj porosinë

6 + 3 Muaj Falas

Bëj porosinë

 

Reklama Extra

 • Artikull promovues

Bej porosine

 • Reklama   Video

Periudhë 1 mujore
Bej porosine

 • Reklama Facebook

Periudhë 1 mujore / 3 Here ne ditë

Bej porosine

AM_SbyPP_mc_vs_dc_aeTë gjitha pagesat mund të behen nepermjet llogarise Paypal ose kartave te kreditit.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist