Reklama Facebook

Reklama në faqen zyrtare të Info Media Albania përfshin shpërndarjen e një banner-i (foto + tekst) ose video 3 herë në ditë për periudhën 1 mujore.

reklama facebook

Vendodhja: Në faqen zyrtare Facebook (50K) dhe disa faqe të tjera të network-ut.

Formati: Statik (3 Share / publikim në ditë)

Çmimi / Periudhë 1 Mujore

€ 50.00

[wp_cart_button name=”Reklama Facebook (Periudha 1 mujore)” price=”50.00″]

[show_wp_shopping_cart]

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist