Leaderbord 728×90

 

hhh

Vendodhja Homepage dhe në të gjitha faqet e tjera të portalit.

Formati: Statik / Animuar

Çmimi / Periudhë 1 mujore

€ 80.00

[wp_cart_button name=”Reklama Hapsira 728×90 (Periudha 1 mujore)” price=”80.00″]

[show_wp_shopping_cart]