Versioni live in action i filmit “E bukura dhe bisha” është një nga produksionet kinematografike që parashikon të jetë një nga sukseset e vitit 2017. Orët e fundit është publikuar edhe trailer-i i parë zyrtar që ka tërhequr vemendjen e miliona shikuesëve online.

Cast-i i aktorëve përfshinë emra të njohur si Luke Evans  në rolin e Gaston, Josh Gad si Le Fou, Kevin Kline si Maurice, Gugu Mbatha-Raw si Plumette, Audra McDonald si Madame de Garderobe, Ewan McGregor si Lumière, Ian McKellen si Cogsworth, Dan Stevens si Bisha, Emma Thompson si Znj. Potts, Stanley Tucci si Cadenza dhe Emma Watson në rolin e Belle.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO