IMA Redaksia

IMA Redaksia

“Një njeri me bark, tule, celulit…”, Fatma Haxhialiu iu tregon përgjigjen për të gjithë ata që ju thonë si duhet të dukeni!Historikisht vajzat dhe gratë janë gjendur nën presion për të patur një trup perfekt, gjë që është thelluar akoma më shumë vitet e fundit prej mediave sociale. Sipas psikanalistes dhe autores së librave bestseller, Susie Orbach- e cila dikur ishte terapiste e Princeshë Dianas- gratë janë duke modifikuar trupin, siç edhe përpiqen që të paraqiten me imazhin e rremë që japin e marrin nga influencat online. Vajzat që në një moshë fare të vogël janë të kushtëzuara që të mendojnë mbi operacionet kozmetike në një industri që nxitet dhe përfiton nga trupi i tyre. Përballë këtij realiteti virtual, shumë gra e vajza përpiqen të ndryshojnë veten dhe format e tyre.
Page 1 of 183 1 2 183

TË FUNDIT