Shtëpi Autoret Postime nga Kevin Jasini

Kevin Jasini

6 POSTIME 0 Komentet
Kevin vjen nga Tirana. Ai është student në Univeristetin e Tiranës. Pasioni i tij është gazetaria, fotografia dhe rrjetet sociale.

Ky website përdor “cookies”. Duke lundruar në website ju pranoni përdorimin e këtij informacioni nga ana jonë. Njihuni me politikën tonë të privatësisë.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close