“Do Ta Kuptosh Kur Të Rritesh”, Marjana Kondi vjen me Stand Up-in më fantastik të muajit në Tiranë

Do e kuptosh kur te rritesh!Kjo ka qene pergjigja qe shume nga femijet gjate komunizmit merrnin nga prinderit e tyre.

Pikerisht në këtë titull dp të vij dhe Stand Up Comedy nga Marjana Kondi, një prej personazheve më të dashur të ekranit nën skenarin e Erand Sojlit.

Marjana do te tregojë me humor dhe baza tragjikomike se si ka qene femijeria e saj por dhe e brezit te saj, me celes ne qafe, tek lagja me buke me uj me sheqer, ku tjeter gje thuhej ne ekran dhe lajme dhe tjeter ishte realiteti.

Aktorja e njohur e humorit do rrëfejë dhe kur u rrit se si opinioni publik i ndante vajzat dhe grate e asaj kohe por edhe djemte, do na tregoj se si festoheshin festat gjate komunizmit dhe se si krijoheshin lidhjet e asaj kohe ku shumicen I martonte lagja.

Nën notat e humorit Marjana nën regjinë e Elkjana Gjipalit do të rrëfejë me shume humor copeza nga jeta e saj deri ne nderrimin e sistemeve pastaj teksa kombinimi më i bukur do të jetë me Herion Mustafaraj i cili do hy ne skene Herioni i cili do te ndaj historinë e emigrantëve qe u larguan nga shqiperia ne vitet 90 duke dhënë diferencat midis emigranteve qe shkuan ne Europe dhe ato që shkuan ne Amerikë.

Nën mbështetjen e Bashkisë Tiranë, “Do ta Kuptosh kur të Rritesh” do të shfaqet për tre ditë në ambientet e Amfiteatrit të Liqenit në Tiranë në tre data 20,21 dhe 22 Tetor në orën 19:00.

Mos harro, mbaj maskë me vete! Këtë nuk e kupton dot kur të rritesh 😉

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!