Alban Ramosaj shpërndan bisedën me të ëmën, por ky detaj ia mori të gjithë vëmendjen

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Alban Ramosaj është bërë pjesë e sfidës më të fundit që po bëhet në Instagram këtë fundvit, ku prakitikisht ti i plotëson dëshirën ndjekësve për të postuar fotot që duan ata, të vetes dhe personave apo gjërave rreth teje.

Këngëtari ka ndarë disa momente interesante nga jeta e tij, që nga nisja e shkollës në Tiranë, tek ditët që ka kaluar në Spanjë, Stamboll apo fotot që mban në telefon, si “screenshot”-i i fundit. Ndërkohë ajo që ka tërhequr vëmendjen është biseda e fundit me mamanë e tij, që ai e ka postuar si pjesë e sfidës. Më shumë se vetë biseda, ku ndër të tjera flitet dhe për mënyrën si po ushqehet Albani (tipike), çka ra në sy është emri që ai ka vendosur në Whatsapp për të ëmën.

Jo Antigona, por “Ku je”, si pyetja refren që mamatë i bëjnë fëmijëve, të paktën dy herë në ditë, por që me Albanin ndodhka pak më shpesh mesa duket.

Albanin ndodhka pak më shpesh mesa duket.