Alketa Vejsiu dhe Fiori Dardha lënë pas mëritë dhe bëjnë paqe!

Ndodh shpesh që personazhe të njohur të ekranit të përfshihen në debate të rrjeteve sociale ku ndeshen me mendime dhe kritika të ndryshme. Moderatorja e njohur Fiori Dardha njihet për natyrën e saj kritike dhe jo rrallë herë është ndeshur me figura publike.

Lexo edhe: Fiori Dardha ironizon Alketa Vejsiun. “Na mbytën Super-at”

Një rast i tillë ka qenë edhe ai mes Fiorit dhe Alketa Vejsiut, ku Fiori kritikonte dhe “akuzonte” Alketën se fjalën “super” e përdorte më shum seç duhej në spektaklet e saj. Pas perfomancës së mbrëmshme të Fiorit në “Dance With Me”, Alketa nuk ka harruar të përmend këtë polemikë, e ndërsa Fiori ka reaguar menjëherë duke thënë se ka fatin të jem në një “super” spektakël.