Alketa Vejsiu, këtë herë njiheni si nënë! | FOTO

Ajo është një prezantuese e mirë, një femër e bukur dhe e suksesshme në botën e biznesit, e kemi fjalën për bukuroshen Alketa Vejsiu e cila që në daljet e saj të para na ka magjepsur me talentin që ajo posedon në skenë. Por Alketën shumë pak e njohim si nënë, ajo gjithmonë ka dashur ta mos e reklamojë shumë në rrjetet sociale familjen e saj duke ruajtur privatësinë dhe intimitetin, por sot ajo e ka mbushur profilin e saj në Instagram me shumë dashuri. Në dy fotografi të postuara njera pas tjetrës Alketa shfaqet me dy fëmijët e saj, me vajzën Nicol dhe djalin Lionel, Alketa shfaq anën e saj si nënë, një nënë e mrekullueshme sigurisht!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.