Angelique Boyer ndahet nga produktori i telenovelave ‘El Guero’ Castro

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Angelique Boyer ose e njohur per publikun shqiptar si Teresa konfirmoi ndarjen nga produktori i telenovelave ‘El Guero’ Castro me ane te nje deklarate te publikuar ne rrejtin social Twitter.

“Dua tju bej me dije qe mbas nje marredhenie te mrekullueshme dhe te mbushur me dashuri eshte vendimi yne per ti dhene fund kesaj lidhjeje, pasi ne kete pike te jetes sone duhet te perballemi me pergjegjesi qe nuk na lejojne ta mbajme dashurine tone si duhet” , thote Boyer.

Aktorja franceze  e cila ishte ne nje lidhje me produktorin prej me shume se dy vjetesh kerkoj mirekuptim dhe respekt per te shmangur spekulimet.

IMA / I. DODA