Arian Çani kur ishte 27 vjeç! | Foto + Video

Ndoshta askush nuk do ta njihte këtë mashkull veç nëpërmjet fotos. Ai tashmë është krejt ndryshe.

Në foton dhe videon në vazhdim, Arian Çani ishte vetëm 27 vjeç, në kohën kur Shqipëria po dilte nga izolimi diktatorial dhe po mbaheshin zgjedhjet e para demokratike e pluraliste në vend.

ar_1437975538-7308603

 

Copyright IMAlbania.com