Çmimet Tv y Novelas 2014 Meksike, triumfon telenovela ‘Dashuri te Verteta’

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Telenovela ‘Dashuri te Verteta’ , e transmetuar ne Vizion +, me protagoniste kryesor Erika Buenfil dhe Eduardo Yanez ka triumfuar ne cmimet TvyNovelas 2014 te mbajtur ne Meksike me 9 medalje ari te fituara ne kategorite e nominuara.

Le te zbulojme listen e fituesve ku kryeson telenovela e produktorit Nicando Diaz:

Telenovela me e mire: Amores Verdaderos

Protagonistja me e mire femer: Erika Buenfil (Amores Verdaderos)

Tv y Novelas 1

Protagonisti me i mire mashkull: Juan Diego Covarrubias  (De Que Te Quiero Te Quiero)

Aktorja me e mire antagoniste: Marjorie de Sousa (Amores Verdaderos)

Tv y Novelas 2

Aktori me i mire antagoniste: Manuel Ojeda (La Tempestad)

Aktorja me e mire jo protagonista: Ana Martin (Amores Verdaderos)

Aktorja e re me e mire: Sherlyn (Amores Verdaderos)

Tv y Novelas 3

Kolona me e mire zanore:  “No Me Compares,” Alejandro Sanz (Amores Verdaderos)

Aktorja me e mire bashke-protagoniste: Cynthia Klitbo (De Que Te Quiero, Te Quiero)

Tv y Novelas 4

Aktorja me e mire perkrahese: Susana Gonzalez (Amores Verdaderos)

Aktori me i mire perkrahes: Manuel ‘El Flaco’ Ibañez (La Mujer Del Vendaval)

Skenari me mire i pershtatur:

Amores Verdaderos

Historia Original: Enrique Estevanez y Marcela Citterio

Versión y Libreto: Kary Fajer

Adaptación: Ximena Suarez

Co-Adaptación: Gerardo Luna y Julián Aguilar

IMA / I. DODA

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!