DANIMARKE – SHQIPERI, ne 4 Shtator Live ne RTSH

RTSH do te transmetoje ekskluzivisht ne rrjetin e saj te premten e date 4 shtator takimin DANIMARKE – SHQIPERI, e vlefshme per grupin I te fazes eleminatore drejt “France 2016”

Ndeshja do te transmetohet drejteperdrejte ne kanalet TVSH, TVSH 2 ne analog dhe RTSH HD, RTSH Sport ne digital tokesor.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.