Eurovision 2020 – Shkëlqen si dritë, sonte do të performojë Arilena Ara

Sonte do të ndiqni këngët e natës së dytë gjysmëfinale të Eurovision 2020, mes tyre dhe këngën e Shqipërisë “Fall from the Sky” interpretuar nga Arilena Ara.

Një mbrëmje spektakolare muzikore e konceptuar me videoklipe dhe numra të zgjedhur artistikë, me artistë që kanë lënë gjurmë në Festivalin Evropian ndër vite.

Nën prezantimin e gazetarit, Andri Xhahu sonte, ora 21:00 në RTSH1- HD