Fest 55: Zbulohet 3 anëtarët e parë të jurisë

Mbrëmja e sotme shënoi natën e parë të “Fest 55”, eventit tradicional të Radio Televizionit Publik Shqiptar.

Ashtu siç është njoftuar edhe më parë, këtë vit emrat e jurisë do të publikohen  gjatë tri netëve.

Mbrëmjen e sotme janë zbuluar tri emrat e parë të jurisë: porti Arben Duka, regjisori i TCH Altin Basha dhe Alma Bektashi.

Netët në vazhdim  do të publikohen edhe emrate bordit të jurisë.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.