“Fest 57”: Inva Mula drejtore artistike e festivalit të këtij edicioni

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

RadioTelevizioni Shqiptar ditën e sotme zhvilloi daljen e parë për mediat për Festivalin e 57 të Këngës. Ku prezantoi edhe stafin që do të punojnë këtë edicion.

Martin Leka, drejtori i Festivalit prezantoi stafin me drejtor artistik sopranon, Inva Mula dhe producent muzikor kompozitorin Sokol Marsi.

Regjia këtë vit i është besuar regjisorit Bledi Laço dhe skenari Pandi Laços.

Këtë vit festivali i 57-të në RTSH sjell në garë 22 arstistë të njohur nga 54 këngë që janë paraqitur për të qenë pjesë e kësaj gare muzikore.