Fiori Dardha ironizon Alketa Vejsiun. “Na mbytën Super-at”

Moderatorja e emisionit “Fiks Fare” Fiori Dardha nuk ka duruar më superlativat që i vë spektakleve të veta moderatorja Alketa Vejsiu. Ajo në një postim në Instagram ironizon shprehjen “Super” që Alketa e përdorë pa u kursyer. Ja se çfarë ka shkruar ajo konkretisht:

super alketa vejsiu

E në fakt, po të keni qënë të kujdesshëm Alketa Vejsiu nukasnjehere nuk e ka fshehur modestinë për produksionet e saja dhe shprehjet “Super Produksion” apo “Super Spektakël” janë kryefjalë në çdo event. Mesa duket modestia e tepruar e Alketës, e ka irrituar Fiori Dardhën duke i sygjeruar koleges që të lërë publikun ta vleresojë.

IMA / G. Qerimi