Holta Dulaku, producentja e mirenjohur ne kopertinen e revistes Living

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Holta Dulaku eshte protagonistja e kopertines te numrit te ri te revistes Living, Ne nje interviste me titull “Shtepia, bota ime” producentja rrefen mbi jeten e saj dhe projektet e ardhshme televizive.

living-pranvere-2014

 

Holta Dulaku eshte e mirenjohur nga publiku si producente e programeve te suksesshme si Dancing With the Stars, Vizioni i Pasdites, dhe se shpejti do te realizoje edhe Reality Show nderkombetar The Farm!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!