IMA Awards 2014 // VOTO TANI!

#IMAawards2014 // Çmimet e Televizionit

Ju ftojmë të votoni 36 kategoritë për të shpallur fituesit në datë 25 Mars 2014.

Këtë vit notën Televizionit ja jepni JU prandaj Votoni, Votoni, Votoni dhe ndajeni sa më shumë me miqtë tuaj link-un e mëposhtëm.

Ju kujtojmë që votimi mbyllet në 20 Mars 2014

Ju faleminderit për suportin

IMA Staff

Për të votuar ju ftojmë të klikoni në adresën https://www.imalbania.com/ima-awards-2014/ ose duke klikuar çdo kategori të renditur më poshtë:

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.