Kelvi Kadilli nga IN në Top Channel?

Kjo është periudha e lëvizjeve jo vetëm në qeveri. Ditët e fundit të gushtit dhe të
parat e shtatorit janë një furtunë shkëmbimesh mes televizioneve. Shitje, blerje
moderatorësh, njësoj si në futboll.

Kush e kishte radhën? Burime pranë “Top Channel” bëjnë me dije se Kelvi Kadili do
të jetë prezantuesi i ri i “Top Select”. Thuhet se bashkë me të do të jetë edhe Dojna
Mema. Pas intervistës që Kelvi dha për të, duket se patën një kombinim të mirë.
Ajo që nuk dihet akoma, është se çdo të bëhet me Liesën, që u tha se ishte e
dashura e Kelvit. Janë a s
janë vërtetë s`e morrëm vesh. Gjithsesi e sigurtë deri tani
është që Kelvi do të jetë në “Top Select”.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.