Këngës Magjike 2019, ja cila është juria që do vlerësoj festivalin!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kënga Magjike është një ndër festivalet më të rëndësishme të muzikës moderne shqiptare. Çdo vit ky festival sjell risi sa i përket artistëve, por edhe jurisë. Kush do të jetë pjesë e jurisë këtë vit? Në puntatën e parë të së dielës shqiptare është zbuluar zyrtarisht edhe juria e Këngës Magjike 2019.

Ata janë: Enkel Demi, Arben Skenderi, Armend Rexhepagiqi, Jonida Maliqi, Dj Miss Rose dhe Dj Stone (Erida dhe Arbri Kadena).

Formula e votimit është ndryshuar këtë vit dhe fituesin do ta zgjedhin, artistët pjesëmarrës, por edhe publiku. Ndërkohë juria do të vendosë për artistët e rinjë të cilët marrin statusin BIG, nëse arrijnë të pëlqehen nga 6 anëtarët e jurisë.