Këto janë faktet që Berati i ‘Perputhen’ është Gay sipas akuzave të Anës! | VIDEO

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Në episodin e djeshëm të Përputhen Berati vendosi të largohej nga emisioni duke dhënë si motivacion se ai kishte interes të njihte Shqipen e cila nuk është më pjesë e formati.

Gjatë këtij anoncimi ka ndërhyrë Ana e cila në dikutim e sipër e ka akuzuar Beratin se arszeja e vërtetë e largimit është sepse ai është gay. Dhe ka deklaruar se ajo ka edhe prova.

Dhe në fakt teksa kërkaum në internet gjetëm një video ku Berat gjendet i shtrirë i zhveshur në shoqërinë e Linda Rei, transeksualit të njohur shqiptar.

Në periudhën kur video është bërë live nga vetë Linda u aludua se midis tyre kishte pasur një mardhënie. Aludime që mbetën pa një pergjigje./IMAlbania.com