Lind Agon Channel Italia. Nisin audicionet për të përzgjedhur stafin e ri

Agon Channel Italia është televizioni më i ri që do të fillojë transmetimet nga muaji shtator në Itali. Si një investim i ri i pronarit Francesco Becchetti, AC Italia do të jetë versioni italian i Agon Channel me qendër në Shqipëri. Por ambicja e Becchetti-t nuk është vetëm bërja e një televizioni por krijimi i një konkurrenti të fortë, që siç është shprehur ai vetë në festën 1 vjetorit të Agon Channel, për t’u patur zili nga kanalet më të rëndësishme italiane, si Italia 1 apo Canale 5.

Dhe për të bërë një televizion të mirë padyshim është i nevojshëm një staf i talentuar dhe profesionist. Pikërisht, për të kërkuar fytyrat e reja që do të përfaqësojnë ekranin e Agon Channel Italia, drejtuesit do të fillojnë një tur në të gjithë Italinë në kerkim të talenteve të reja televizive. Duke filluar nga nesër në qytetin e Bolonjës do të nisin audicionet që do të perzgjedhin stafin e ri të AC Italia.

AGON CHANNEL ITALIA 2

Më poshte datat e turit për muajin korrik.
AGON CHANNEL ITALIA

Per më shumë informacion mund tv vizitoni edhe website-in zyrtar http://www.agonchannel.it/.