Luana Vjollca akuzon të motrën live, ja cili është motivi!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Në kohën e koronavirusit kur të gjithë jemi mbyllur në shtëpi mënyra më e mirë për të qendruar pranë njerëzve tanë të dashur janë padyshim video telefonatat. Zgjedhje që e kanë bërë edhe shumë personazhe të njohur të ekranit. Dy prej tyre, motrat Vjollca, të cilat kanë vendosur këtë mbrëmje të jenë video call në live video në instagram.

Dhe siç mund të ndodhin në transmetimet live, momente të paparashikuar kanë ndodhur edhe në në bisedën midis dy motrave. Luana sot publikoj këngës e saj më të re Panik por mesa duket Marina ende nuk e kish dëgjuar. Kaq duhej që Luana të “akuzojë” të motrën që ende nuk e kish dëgjuar këngën.

Dhe kaq është dashur që Luana të ndezë muzikën me këngën e re që edhe Marina ta dëgjonte!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!