Lule të Vetmuara – 01.10.2020 | Gynej dhe Serkan largohen nga shtëpitë e tyre dhe strehohen tek Songyl

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Te kush do të gjejë strehim Ejlyl?

Kemal ndërkohë i xhindosur është vënë në kërkim të saj.

Si po i shkon Defnes jetesa e saj e re?

Gynej dhe Serkan largohen nga shtëpitë e tyre dhe strehohen tek Songyl.

Cili do të jetë plani i ri i Zehres?

Çfarë do të thuhet në takimin mes Mert dhe Meral?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!