Lule të Vetmuara – 01.12.2020 | Ejlyl njofton se është gjallë, Kemali bën çmendurinë e rradhës

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Selen e bën Songylin të mendojë që tashmë Gynej e ka harruar atë dhe se është lidhur me një vajzë tjetër.

Si do ta përjetojë Songyl këtë gjë?

Vajzat marrin një letër ku shkruhet se Ejlyl është gjallë.

Kemal kryen vrasjen e rradhës…

Nëse do të marrësh parashikimet në vazhdim, kliko “Join Group” në kuadratin më poshtë.

Lule të Vetmuara – Gjithcka mbi Serialin ☑️