Lule të Vetmuara – 15.01.2021 | Si do ta përjetojë Meral burgun?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Më në fund Gynej dhe Songyl arrijnë të rregullojnë marrëdhënien e tyre.

Meral ndërkohë dërgohet në burgun e grave. Si do ta përjetojë ajo këtë gjë?

Çfarë lajmesh do të marrë Serkan nga takimi me doktorin e tij?

A do të mundet Meral të lirohet nga burgu?