Lule të Vetmuara – 18.01.2021 | Harika aksidentohet rëndë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Harika njofton Meralin se Kader është gjallë por nuk i tregon vendin ku ajo ndodhet.
Ndërkohë Ezhder ndjek me makinë Harikën për ta ndaluar. Harika e frikësuar humb kontrollin e automjetit dhe bie në humnerë.

Maxhide dhe vajzat mësojnë se Harika ndodhet në spital në gjendje të rëndë. Harika zgjohet ndërsa Ezhder përpiqet ta ndalojë të flasë. Feride i vihet pas një tjetër çështjeje. Maxhide mëson se Harika ka shkuar në Shile dhe ka parë Kaderin.

Ajo fajëson veten dhe Ezhderin për aksidentin e Harikës. Vajzat vendosin të gjejnë në cilin vend ka shkuar Harika me shpresën se aty ndodhet Kader. Por Ezhder i ngatërron mendimet duke i futur në dyshime se Maxhide mund ta ketë rrëmbyer Kaderin.

Meral sulmon Maxhiden dhe i kërkon t’i thotë ku ndodhet Kaderi. Vajzat shkojnë në shtëpinë në Shile por nuk e gjejnë Kaderin. Ezhder e ka fshehur Kaderin në një shtëpizë në pyll./