Lule të Vetmuara – 27.03.2021 | Kader vendos të tregojë gjithçka në polici

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Serkan merr lajm për një burrë që është gjetur i vdekur dhe shkon ta shohë me shpresën se nuk është babai i tij.

Ai gëzohet kur sheh se viktima nuk është i ati ndërsa vajzat që e dinë të vërtetën i vret ndërgjegja.

Kader vendos të rrëfejë gjithçka në polici. Vajzat shkojnë të ndalojnë Kaderin.

Dikush është në dijeni të krimit dhe zotëron pamjet e vdekjes së Javuzit.

Serkan dyshon se Nazan e ka përzënë Javuzin nga shtëpia.

Neriman gjithashtu ia vë fajin Nazanit për zhdukjen e tij dhe e kërcënon se do ta zbulojë të vërtetën.

Burimirevistawho.com
Artikulli paraprakSakrifikoi jetën e tij për të shpëtuar 7 kolegë, Arjan Sala kishte një djalë 2-vjeçar. Familjarët: Si t’ia shpjegojmë që ka tre ditë dhe nuk i gjejmë dot trupin?!
Artikulli tjetërMeridiani zbulon se Bearti është bërë pjesë e platformës për të rritur. A është kjo arsyeja e ndarjes me Tean?