Lule të Vetmuara – 28.09.2020 | Defne kapet duke vjedhur

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Mert zgjohet dhe Meral del nga burgu.
Kemal vazhdon të torturojë Mesuden.
Ejlyl merr një surprizë të bukur nga Atakan.
Defne zihet duke vjedhur. Kush është përsoni që do ta ndihmojë atë?
A do të arrijë në kohë Songyl në martesën e babait të saj?
Nazan vendos të lërë Defnen në jetimore…

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!