Maria De Filippi drejt largimit nga Mediaset për në Rai?

Prej disa kohësh në mediat italiane po përfllitet për një largim të Maria de Filippit. Prezantuesja e mirënjohur italiane mund të largohet nga Mediaset drejt kundërshtarit mediatik Rai. Pas sukseseve absolute të emisioneve të saj si: C’e posta per te, Uomini e Done dhe shikueshmërisë rekord të Amici, prezantuesja historike e Mediaset, largohet për një tjetër spektakël gjigant të Rai siç është Festivali i Sanremos. Sipas mediave ajo ka një ftesë speciale nga Carlo Conti për të qenë prezantuesja e ardhshme e Sanremos. I pyetur nga gazetarët, zv. Presidenti i Mediaset për këtë largim të De Filippi-t, Pier Silvio Berlusconi është shprehur se Maria ka të drejtën të bëjë çfarë të dojë me zgjedhjet e saj, pasi ajo është e paprekshme në Mediaset.

Reagimi i Maria ishte i menjëhershëm pas “thashethemeve” të largimit të saj. Ajo deklaroi se asnjëherë nuk do të largohem nga Mediaset për te Rai dhe për më shumë për prezantimin e Sanremos. Unë kam pasur një dëshirë të madhe të preazantoja atë dikur dhe shpeshherë i jam vetofruar drejtorit artistic, por që asnjëherë nuk ma kanë marrë parasysh. Përgjigja ime është jo dhe vetëm jo.

Mësohet se të njënjtën këshillë Maria De Fillippi t’i ketë dhënë edhe fituesve të fundit të Amici, “The Kolor”; mos merrni pjesë në Sanremo.

IMA / M. Kela

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.