“Mustaqet në fund të sallës”/ Sherr mes Ramës dhe Gjuzit në Kuvend

Në fjalën e mbajtur në seancën plenare, kryeministri Edi Rama ka folur me tone të ashpra për sulmet e bëra së fundmi në drejtim të tij.

Ai theksoi se Shqipëria e ka menxhuar më shumë se kushdo tjetër situatë për shkak të pandemsë, duke ju përgjigjur akuzave.

Mirëpo, në një momet ka ndërhyrë edhe deputeti Kujtim Gjuzi, por Rama nuk e la pa përgjigje.

“Jo më larg se mbrëmë presidenti turk më ka shprehur admirim për atë që ka bërë shteti shqiptar, për atë që kemi bërë për koronavirusin.

Por, është diçka mashtrim, për atë që konfirmuan mustafqet e nostaligjisë (Gjuzit)”, deklaroi Rama.

Por, ka ndërhyrë sërish Gjuzi, i cili u ndje i ofenduar

“Nuk ke vëtëm ti mustaqe, mos i personalizo mustaqet”, ju përgjigj kryetari i Kuvendit Ruçi.