Osmani – 24.09.2020 | Bamsi merr vesh për martesën e beut

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Cila është marreveshja mes Balgajit dhe Osmanit?
Bamsi merr vesh për martesën e beut të tij…
Selxhan bën gati Balën për martesën e shumëpritur.
A do të bashkëpunojë me Osmanin një nga njerëzit e besuar të Balgajit?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!