Sabrina Ferilli në kopertinën e revistës Chi:”Tani fluturoj drejt Shqipërisë!”

Aktorja e famshme italiane Sabrina Ferilli në pritje të debutimit të saj në Agon Channel Italia me programin Contratto, ka dhënë një intervistë për revistën e njohur italiane Chi ku tregon më shumë rreth eksperiencës së saj me të re në Shqipëri, nje sfidë që bukuroshja romane e ka pranuar entuziaste dhe pa u menduar gjatë.

sabrina ferilli copertina chi