Sanremo 2017 | Ermal Meta në finale, Albano, Giusy Ferreri dhe Gigi D’Alessio skualifikohen

Mbrëmja e djeshme 10 Shkurt, ka sjellë për ndjekësit e Sanremo 2017 emocione dhe spektakël të pafundëm. Moderatori Carlo Conti në mbarim ka shpallur gjithashtu dhe finalistët e këtij edicioni. Ndërkohë disa nga këngëtarët më të njohur si Giusy di Ferreri apo Al bano nuk kanë arritur të kualifikohen. Ermal Meta, gjithashtu është në listën e finalistëve duke qënë shumë pranë fitores.

Finalistët

Chiara
Clementino
Marco Masini
Alessio Bernabei
Michele Zarrillo
Elodie
Paola Turci
Bianca Atzei
Sergio Sylvestre
Samuel
Michele Bravi
Lodovica Comello
Ermal Meta
Francesco Gabbani
Fabrizio Moro
Fiorella Mannoia

Të Eleminuarit – 10 Shkurt
Giusy Ferreri
Ron
Al Bano
Gigi D’Alessio

Artistët 

Vendi i Katert – Leonardo Lamacchia
Vendi i Trete – Francesco Guasti
Vendi i Dyte – Maldestro
Vendi i Pare – Lele

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.