Shtëpia e Sarës dhe Ledionit ka dy Pemë Krishtlindjesh për një arsye të veçantë!

Sara Hoxha dhe Ledion Lico

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Edhe pse jemi në fund të muajit nëntor, kanë nisur zbukurimet dhe blerjet për periudhën më të bukur të vitit: Krishtlindjet dhe Vitin e Ri.

Kjo atmosferë amplifikohet më tepër kur në shtëpi janë edhe fëmijët e vegjël dhe pas 11 muajve të vështirë që sapo kaluam pema, dritat, zbukurimet janë “arratisja” më e mirë.

Pema është vendosur edhe në shtëpinë e çiftit Sara dhe Ledion, por këtë vit nuk është vendosur vetëm 1, por 2.

Në një foto në Instagram, Sara shkruan: “Fëmijët kanë pemën e tyre këtë vit. Kjo më shumë se ata donin të kishin një pemë të madhe të kuqë, por mua nuk më pëlqente!”.

Me këtë zgjidhje kaq të thjeshtë të gjithë pjesëtarët e familjes janë të lumtur, edhe mami me babin, edhe Londonit me Romanin.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!