Sokol Balla po negocion me Vizion Plus dhe RTSH dhe mos u habisni nëse e shihni prapë në …

Shumë po itet edhe për fatin profesional të Sokol Ballës i cili në fakt nuk ka komentuar për askënd se ku do jetë në sezonin e ri, vitin që vjen. Sipas burimeve të Tiranapost, Balla ende nuk ka ikur zyrtarisht nga Top Channel dhe ka ende një bisedë të hapur me zonjën Hoxha.

Vizion Plus dhe TVSH janë dy negociata të tjera. Gjithmonë bëhet fjalë për drejtor
informacioni, sepse Top Story nuk është shkaku që Balla po kërkon të largohet nga
Top Channel. Gjithesi edhe pse jo zyrtarisht prapë de fakto Balla nuk duket të ketë
mendje për të qëndruar në Top Channel as me humor. Sepse ai zgjodhi të mos i hipë
“Trenit për Prizren”, kënga përshëndetëse që ishte zgjedhur këtë vit nga Top Media,
ndërkohë që herët e tjera ka kënduar notat e para fare./Tiranapost.al