SONDAZH | A duhet ndaluar transmetimi i filmave të komunizmit në ekran?

Kreu i Institutit të Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit, Agron Tufa ka kërkuar të ndalohet transmetimi i filmave të komunizmit në ekranet shqiptare. Pas tij edhe Erald Kapri, anëtar i Këshillit të Ankesave në Autoritetin e Mediave Audiovizive (AMA), njëherazi edhe pjesë e zyrës së shtypit të Partisë Demokratike, ka kërkuar të njejtën gjë. Ku ka njoftuar se do të filloj procedurat në AMA për të ndërmarrë këtë gjë.

Por ndalimi i filmave të prodhuar gjatë komunizmit, që në orët e para ëshë bërë ndër debatet më të mëdha në rrjetet sociale. Por ky mund të jetë vetëm fillmi. Cili është opinioni juaj mbi prodhimet e kinematografisë së komunizmit në ekranet televizive shqiptare, a duhen lejuar ato? Votoni më poshtë!
[yop_poll id=”138″]

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.