SONDAZH | Sa të informuar jeni mbi proçesin e digjitalizimit?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Që prej 1 Shtatorit, Shqipëria ka hyrë në fazën e parë të digjitalizimit e cila konsiston në fillimin e shpërndarjes së transmetimeve digjitale të televizioneve në rrethin e Tiranës dhe Durrësit.

Aktualisht AMA ka çelur gjithashtu edhe fushatën informuese mbi këtë proçes gjithashtu ka vendosur edhe një linjë të informimit ku çdo qytetar mund të pyesi mbi të gjtha pyetjet që ka rreth digjitalizimit.

Por sa të informuar jeni ju mbi proçesin e digjitalizimit?