Sulejmani i Madhërishëm – 06.10.2020 | Princ Mehmeti ndodhet në rrezik

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Rustem pasha vazhdon të bëhet xheloz mbi Bali bej dhe sultaneshë Mihrimah.
Nga ana tjetër princ Mehmet ndodhet në rrezik.
Sulltan Sulejmani niset në betejen e rradhës dhe tashmë haremin e lë në dorë të Mihrimah.
Cili do të jetë urdhëri i saj i parë?