10 gjëra që ishin ‘cool’ në vitet 2000, por sot duken kaq qesharake! A i mbani mënd?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kthehemi në epokën kur kishim frikë të hapnim Facebook-un prej “Poke-ve” të famshme dhe ftesave të FarmVille.

10 gjëra që ishin 'cool' në vitet 2000, por sot duken

Dikur, selfie-it para pasqyrës dukeshin kështu dhe po kështu hidheshin me shpejtësinë e erës në Facebook.

10 gjëra që ishin 'cool' në vitet 2000, por sot duken

Foto profilit ndryshonte me sekonda në diçka të tillë

10 gjëra që ishin 'cool' në vitet 2000, por sot duken

10 gjëra që ishin 'cool' në vitet 2000, por sot duken

10 gjëra që ishin 'cool' në vitet 2000, por sot duken