Adi Krasta së shpejti me një format të ri , ja në cilin televizion!

Ai është një nga moderatorët më popullorë, por edhe më të dashur për publikun shqiptar.

Mungesa e Adi Krastës në ekranet televizive është diskutuar jo pak herë, gjithashtu edhe arsyet e shkëputjes së tij, që me sa duket ka qenë e përkohshme… Kohët e fundit po qarkullojnë zërat se prezantuesi do të angazhohet së shpejti në televizionin “Ora News”. Ai këto ditë është parë në ambientet e këtij televizioni dhe burime për “Bordo” raportojnë se një kontratë është firmosur. Se cili do të jetë shou i ardhshëm i Adit në këtë televizion na mbetet ta zbulojmë në vijim. Ky lajm me siguri që do të gëzojë admiruesit e tij, pasi do t’i rikthehet ekranit një nga moderatorët më të pëlqyer që ka ditur t’i rezistojë kohës…

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.