Dhimitër Gjoka braktis News24

Një ndër spiker-ët më të vjetër dhe më të pëlqyer të televizionit shqiptar, Dhimitër Gjoka i ka dhënë fund pas disa vitesh pozicionit të tij në News24.
Ende nuk bëhet me dije se ku do të jetë drejtimi i Gjokës.
Dhimitër Gjoka ka një karrierë shumëvjeçare në televizionet kryesore të vendit si RTSH, Top Channel, ish-TV Albanian Screen dhe së fundmi në News24.
Copyright IMALBANIA.COM