Anisa Petrela eshte Miss Shqiperia 2014

Pas nje rrugetimi 1 mujor 31 bukuroshet konkurrente per kuroren e Miss Shqiperia 2014 zbriten ne nje prej me te bukurave kala te trojeve Shqiptare. Live nga Kalaja e Ulqinit,  nje mbremje madheshtore, plot surpriza e te ftuar, e cila pati ne fund nje fitues dhe ajo ishte 19-vjecarja nga Tirana, Anisa Petrela, e cila kurorezohet keshtu si Miss Shqiperia 2014.