Doktori i Mrekullive – 09.01.2021 | Çfarë ka për t’i thënë Nazllë Belizit?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

A do të munden Ferman dhe skuadra e tij të shpëtojnë jetën e Jusufit, punonjësit të spitalit të tyre?

Këvëllxhëm për herë të parë bën një bisedë të ndjerë me Belizin. Çfarë do të rrëfejë ajo?

Në spital vjen një doktoreshë mjaft e suksseshme e quajtur Ela. Cili është qellimi i vizitës së saj?

Si do të shkojë operacioni i Jusufit, pacientit që tashmë i ka mbetur shumë pak kohë jetë?

Ferman dhe Beliz vazhdojnë të kenë debate me njëri-tjetrin.

Çfarë ka për t’i thënë Nazllë Belizit?

Çfarë po ndodh mes Adil dhe Selvit?

A do të pranojë Beliz të shkojë në ballon e bamirësisë të organizuar nga Këvëllxhëm?

Një rast i rrallë vjen në spital.

Tanzhu kërkon nga Ali prezencen e tij në festen e spitalit.

Cili është qëllimi i vërtetë i gjithë këtij organizimi?