Lule të Vetmuara – 11.01.2021 | Sadri ndërron jetë në duart e…

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Sadri dëgjon nga Zehra që Meral nuk është mbesa e tij e vërtetë.

Ai nuk e përballon dot këtë goditje dhe ndërron jetë në duart e Kaderit.

Kush do të jetë trashegimtarja e vetme e pasurisë së tij?

Çfarë do të kërkojë Nezhder nga Neriman?